Rodopi gebergte: 50 Shades of Green

Een oude legende vertelt dat Rodopa een ongelofelijk mooie vrouw was die ook door de goden geliefd werd. Omdat iedereen die haar zag verliefd werd hebben de goden uit jaloezie haar versteend tot een berg. Volgens een andere mythe was Rodopea een Thracische prinses die geliefd was als een godin en Zeus werd boos daarover. Er is ook een andere legende over de Egyptische farao en het beeldschone meisje Rodopa. Er zijn verschillende legendes over Rodopi maar ze komen allemaal op hetzelfde neer: schoonheid, liefde en passie. En dit is Rodopi: verleidelijk mooi, een ongelooflijk pure natuur en er hangt een mystieke sfeer. Heerlijk ontspannend en tegelijk spannend om te ontdekken en verkennen. Je komt hier woorden en ogen te kort. Daarom doen we een poging om dit liefdesverhaal van een onvergetelijke trip en heerlijke vakantie door het Rodopi gebergte te vertellen in 50 foto’s:

De schets van onze route:

Bulgarije Rodopi 2019

 

Geef een reactie